гр. София 1345, ул. "Кукуш" 1, Лидера трейдинг ЕООДdrderm@drderm.euпон.-пет. - 09:00 - 18:00 на +359 886 741 221

drdermeuDR. DERM PROFESSIONAL е технологично ориентирана биохимична марка. В своите формули тя използва последните иновации в разработването на активните съставки, за да създаде продукти с гарантиран резултат. Използват се най-новите методи в конструирането на капсулирани пептиди, high-tech транспортна система за пренос на активни съставки, платформа „козметичен дрон“ за насочено им селективно транспортиране към проблемните клетки.

Качеството на продуктите винаги е било приоритет, основна стратегия и корпоративна отговорност към клиентите. Главните ни цели са постигане на резултат, безопасност,  натурален произход на съставките в съчетание с технологиите, комплексно действие и многостранен ефект от продуктите.

Лабораториите на Др. Дерм, съвместно с най-добрите центрове за естетична медицина, разработиха хипоалергична, високоефективна козметика, със сертификати за хипоалергичност и клинични изследвания, с натурален произход на съставките, предназначена да посрещне всички изисквания на жените, които желаят персонална грижа за своята красота.

Всеки продукт е резултат от работата на специализиран екип от козметолози, дерматолози и химици, използващи най-съвременните технологични разрботки на световните лаборатории в областта на активните съставки, усъвършенстване на опаковките и маркетинг проучвания. В резултат, новата марка Др. Дерм, отговаря на изискванията на всяка жена, която се стреми към последните тенденции на Бюти индустрията : еко-сертифицирани съставки + иновация + резултат + хипоалергичност.


profidermСелективен висш клас професионална козметика, създадена от екип специалисти с над 30 годишен опит в козметиката. Марка, съчетаваща опит, иновативни технологии и внимателно подбрани активни съставки за видими резултати.

Модерни текстури и хипоалергични формули, без парабени, алкохол, ГМО, специално разработени професионални продукти и протоколи плюс селектирана гама продукти за домашна грижа.

Въздействие на клетъчно ниво модерни и активни съставки с доказани клинично резултати чрез INVITRO и INVIVO тестове.

Натуропатски подход при разработване на формулите.

ecospa1EcoSpa е ново поколение козметична линия, чието създаване е вдъхновено от българските традиции в съчетание с модерните технологични достижения на 21 век.

Ние не продаваме отделни продукти, а цялостна идея за единна концепция за хармонична грижа за клиента.

Alex Cosmetics

Ние проектираме науката за красотата, вдъхновени от природата!

Алекс Козметикс мисли и действа холистично – не само козметика, а цялостни решения и иновативни концепции относно грижата за кожата при всякакви условия. Нашите продуктови формули са основани на козметиката, фармацевтиката, билките и ботаниката, които са еволюирали през поколенията и притежават състав и дизайн, отразяващ най-високите стандарти на съвременна наука.

Phyt’s

Phyt’s – Богатството на природата, събирано повече от 40 години!

Френската 100% натурална и органик козметика  Phyt’s залага на природните богатства и това, което природата дарява на кожата ни, вече повече от 40 години. Растителни екстракти, блендове, специално разработени от етерични масла, доказано ефективни фито-комплекси, най-високо качество растителни масла и цял набор от натурални съставки, които са специално сертифицирани.

Beauty Defect Repair

Beauty Defect Repair – медицинска концепция за красота!

Beauty Defect Repair е немската медицинска концепция за красота, която е успешна комбинация между парамедицинска технология и висококачествена дермацетика с въздействие на всички нива на кoжaта.